Svenska nu söker en pedagogisk beredare

Svenska nu söker en pedagogisk beredare

Svenska nu söker en pedagogisk beredare för tillsvidare anställning. Det är möjligt att arbeta deltid.

Till den pedagogiska beredarens arbete hör framför allt beredning av läromaterial, hjälp med lärarfortbildningar och att skapa pedagogiskt innehåll till Svenska nu -nätverkets kanaler i sociala medier. Det är bra om du känner till skolvärlden från tidigare. Du skall självständigt kunna producera löpande text på båda inhemska språken. Arbetsspråken är både svenska och finska. Erfarenhet av liknande uppgifter ses som en fördel. Vi hoppas att du innehar hög social kompetens, du är van att samarbeta och ser fram emot att arbeta i ett dynamiskt team.

För anställningen förutsätts

  • att du avlagt pedagogiska studier och känner till grunderna i de nationella läroplanerna
  • att du är intresserad av sociala medier
  • att du har utmärkta skriftliga och muntliga kunskaper i både svenska och finska, övriga språkkunskaper är till fördel
  • du har ett systematiskt, noggrant och flexibelt arbetssätt samt en förmåga att prioritera och arbeta med flera uppgifter parallellt
  • du har kännedom om olika informations- och kommunikationssystem och digitala verktyg
  • du har en beredskap att resa en del

Vi erbjuder

  • intressanta och varierande arbetsuppgifter i ett dynamiskt team
  • en internationell arbetsmiljö

 

Mer information om anställningen får du av vår projektchef Mikael Hiltunen, mikael.hiltunen@hanaholmen.fi telefon: 040-6206006

 

Skicka in din ansökan med CV och löneanspråk per epost till rekry@hanaholmen.fi senast 24.08.2018 kl. 08.00. Märk e-posten med rubriken ”Pedagogisk beredare”.

Nätverket Svenska nu / Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland

Nätverket Svenska nu arbetar för att öka språkkunskaperna, kulturkännedomen och studiemotivationen. Nätverket stöder språkundervisning, ordnar fortbildning för lärare, informerar om betydelsen av kunskaper i svenska samt förmedlar svensk ungdomskultur och levande möten med det svenska språket i Finland. Nätverket Svenska nu koordineras av Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland.