Boka

Boka Svenska nu-program

Klicka här nedan för att komma till vårt bokningsformulär:
→ BOKA Svenska nu

När du väljer ett Svenska nu-program till din skola ange alla möjliga turnédagar och lektionstider som passar er för besöket.  De program som finns att välja mellan hittar du lite längre ner på sidan under Boka Svenska nu.  Turnéveckorna och orterna är på  förhand bestämda enligt vad som är möjligt för artisterna. Vissa artister kan dock turnera enligt önskemål (se bokningslistan nedan). Vi prioriterar de skolor som har möjlighet att ordna flera workshoppar under samma dag. OBS! Alla bokningar är endast förfrågningar tills vi har bekräftat ert besök.

Innan du bokar ett besök, läs noga igenom vad som ingår i det program du önskar.  Kom ihåg att en eller flera svensklärare alltid ska vara närvarande under ett Svenska nu-program.

När vi har fått in bokningsförfrågningar gör vi ett turnéprogram med hänsyn till vårt uppdrag att nå skolor i hela landet, våra artisters tidtabeller och vad som är möjligt att genomföra. Vi är i kontakt med alla som har önskat sig ett besök senast när turnén har blivit klar – även om vi kanske inte har kunnat erbjuda något besök just för er den här gången.

Svenska nu erbjuder också mycket annat program som bokas direkt via länkarna nedan:

Svenska nu erbjuder även mycket roligt och nyttigt läromaterial, så som t.ex. att träna ord med Ordjakt-spelet.