21 Nov 2014

Svenska nu söker projektassistent!

Nätverket Svenska nu arbetar för att öka språkkunskaperna, kulturkännedomen och studiemotivationen. Nätverket stöder språkundervisning, ordnar skolning för lärare, informerar om betydelsen av kunskaper i svenska samt förmedlar svensk ungdomskultur och levande möten med det svenska språket i Finland. Nätverket Svenska nu koordineras av Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland.

På grund av omorganiseringar i ansvarsuppgifterna i vårt team, söker vi en ny medarbetare – en projektassistent för perioden 2.1- 31.12.2015.

Till projektassistentens arbete hör olika administrativa uppgifter samt praktiska arrangemang och planering kring skolturnéer och lärarfortbildningar. Det är bra om du känner till skolvärlden från tidigare, men det är inte en förutsättning. Du skall självständigt kunna producera löpande text på båda inhemska språken. Arbetsspråken är både svenska och finska. Erfarenhet av liknande uppgifter ses som en fördel. Vi hoppas att du innehar hög social kompetens, du är van att samarbeta och ser fram emot att arbeta i ett dynamiskt, rörligt och mångkunnigt team. En av våra medarbetare har kontor i Vasa.

För anställningen behöver du ha:

  • goda skriftliga och muntliga kunskaper i både svenska och finska, övriga språkkunskaper är till fördel.
  • ett systematiskt, noggrant och flexibelt arbetssätt samt förmåga att prioritera och arbeta med flera uppgifter parallellt.
  • god kännedom av olika IKT-system och vana att använda sociala medier.

Vi erbjuder:

  • intressanta och varierande arbetsuppgifter i ett dynamiskt team
  • en internationell arbetsmiljö vid havet i Esbo, ett stenkast från Helsingfors

Mer information om anställningen får du av vår projektledare Annamari Kajasto, annamari.kajasto@hanaholmen.fi, tfn. 040-536 5416 eller 09-4350 2426. Skicka in din ansökan med CV per epost till rekry@hanaholmen.fi senast 28.11.2014.