Tandemseminarium i Vasa 28.4.2016

Tandemseminarium i Vasa 28.4.2016

Projektet Klasstandem (www.klasstandem.com) önskar alla med intresse för tandempedagogik hjärtligt välkomna på en seminariedag till Åbo Akademi i Vasa 28.4.2016 kl. 12–16. Seminariet riktar sig främst till språklärare inom grundläggande utbildning (7–9), gymnasium, yrkesskola, yrkeshögskola och universitet.

Under seminariet presenteras och diskuteras olika modeller för tandempedagogik inom språkundervisning på olika stadier. Verksamma tandemlärare bidrar med egna erfarenheter av hur tandem kan tillämpas i praktiken. Under seminariet lanseras handboken Klasstandem – en resa över språkgränsen/Luokkatandem – matka yli kielirajan.

För program och mera information om seminariet, se den bifogade inbjudan.

Anmälan till seminariet görs senast den 14 april 2016 till klasstandem@gmail.com
Vid frågor kontakta projektassistent Charlotta Engberg, charlotta.engberg@abo.fi
Arrangörer: Åbo Akademi & Vasa universitet