Storytelling med Fabula – fortbildningkväll 14.12.2016

Storytelling med Fabula – fortbildningkväll 14.12.2016

Välkomna på fortbildningskväll med glögg och storytelling onsdag 14.12.2016 kl. 18.00-20.00 på Hanaholmens kontor, Ludvigsgatan 6-8 i Helsingfors!bild Ida J

Under fortbildningen får du möjlighet att bekanta dig med muntligt berättande i trevlig julstämning under ledning av Ida Junker från Fabula Storytelling från Sverige. Fortbildningen är kostnadsfri men förutsätter förhandsanmälan  via anmälningsblanketten senast den 7.12.

Vi bjuder på glögg och pepparkakor.

Utbildare: Ida Junker
Ida Junker är sedan 1998 scenberättare med föreställningar för alla åldrar på sin repertoar. Tusentals barn, unga och vuxna har lyssnat till hennes berättarkonst. Hon är också en erfaren berättarpedagog, som i arton år tränat elever, lärare och många andra yrkesgrupper i konsten att framträda med en muntlig historia. 2011 fick hon Mickelpriset för sina insatser med berättande bland unga – projektet Ung Berättarscen försåg Sverige med ett trettiotal nya unga berättare.

Fabula Storytelling www.storytelling.se är ett svenskt berättarkompani som arbetar med föreställningar, workshops och projekt över hela världen.