Svenska nu -dagarna 5-6.10.2017

Svenska nu -dagarna 5-6.10.2017

I år firar Svenska nu sitt 10-årsjubileum och vår storsatsning under jubileumsåret är Svenska nu -dagarna den 5-6 oktober 2017 på Hanaholmen i Esbo. 

Vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att fira jubileumsåret än tillsammans med just dig! Svenska nu erbjuder årligen svenskt program till finskspråkiga skolor för att göra svenskundervisningen mera levande och intressant. Vi når årligen omkring 70 000 elever och lärare med våra program.

 

Vi vill därför passa på att bjuda in dig, svensklärarstuderande eller svensklärare i Finland, för att bekanta dig med våra workshops och utvärdera dem. Deltagarna får också ta del av ett givande kulturprogram och bekanta sig med konsten på Hanaholmen. På fredagen den 6 oktober 2017 håller Mark Levengood en föreläsning under rubriken ”En personlig betraktelse om språk och kulturskillnader”.

Det mer detaljerade programmet hittar du HÄR.

Anmälan till Svenska nu -dagarna görs via denna länk: https://www.lyyti.in/Svenskanu_dagarna2017

Deltagarna står själva för sin övernattning, men det finns en färdigt reserverad kvot för er här på Hanaholmen.
Boka rummet per epost på reception@hanaholmen.fi och meddela att du deltar i Svenska nu -dagarna 5-6.10 samt de datum du övernattar. Ett enkelrum kostar 118€/natt och dubbelrum 138€/natten.

Välkommen på Svenska nu -dagarna!

Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland
Hanaholmsstranden 5
02100 Esbo
www.hanaholmen.fi