Månadens nordiska film på Hanaholmen: Mästaren

Månadens nordiska film på Hanaholmen: Mästaren

Fadern, sonen och den heliga konsten.
Månadens nordiska film på Hanaholmen har en egen kvot för skolgrupper. Boka biljetter här för din klass fr.o.m 5.3.2018. 

Mästaren (Mesteren)

Charlotte Sieling, Danmark (2017), 94 min, F12

Språk: danska, textad till engelska

Fadern, sonen och den heliga konsten.

Den världskände och excentriske konstnären Simon dominerar både i konstvärlden och i sin egen ateljé, där han iklädd pyjamas leder ett tiotal personer som jobbar för honom och Konsten. Simons cirklar rubbas då hans okända son kommer in i bilden. Sonen är också konstnär, med eget ego, och jobbar också han med ett konstprojekt. Fadern har svårt att dela med sig av både uppmärksamheten och sig själv.

Regissör är Charlotte Sieling, som betraktar det manliga egot med humoristisk ironi. Som den store Mästaren ser vi Søren Malling i ännu en fantastisk rollprestation. I övriga roller ser vi bl.a. norska Ane Dahl Torp.

Boka biljetter för skolgrupper HÄR  Skolvkoten är avsedd för finskspråkiga skolor.

Om du vill boka biljetter för dig privat kan du göra det via Hanaholmen webbplats