Boka-sidan är nu öppen!

Programutbud

Boka-sidan är nu öppen!

Nu öppnar vi Boka-sidan för våren!
Nu är det möjligt att beställa ett besök till skolan för vårterminen 2018! Om du är intresserad av ett besök till er skola, BOKA här! Det finns ett begränsat antal platser, så det lönar sig att vara snabb. OBS! Vi prioriterar skolor som kan erbjuda flera workshoppar under samma dag.

Programutbudet uppdateras även under vårens gång, så kom ihåg att följa med nyhetsflödet på vår hemsida och Facebook.

I vår kommer vi att erbjuda bland annat följande program:
serieteckning, språk- och kulturlektioner, rap-workshoppar, journalistbesök, idrotts-, teater- och musikprogram samt tre turnerande utställningar

Filmutlåning till skolorna: I vårt Filmotek kan ni låna dvd-filmer för visning i skolan. Urvalet riktar sig till årskurs 6, årskurserna 7, 8 och 9 samt gymnasiet, och utlåningen är gratis.

Serien ”Månadens nordiska film i regionerna” visar nya nordiska filmer på flera orter på olika håll i landet under våren 2018! Visningarna är gratis för skolgrupper som anmält sig på förhand! Närmare information om filmvisningarna ges senare under våren.

Kom också ihåg att det finns mycket roligt och nyttigt läromaterial på vår hemsida som lärare kan använda under sina lektioner i svenska, t.ex. Mitt Finland är ditt-övningen och ett digitalt material om Nordiska landskap. Eller varför inte boka en interaktiv workshop Chatta med Victor.