Månadens nordiska film Joensuu: Der kommer en dag

Månadens nordiska film Joensuu: Der kommer en dag

Året är 1967 och ungdomskulturen gror. Så är inte fallet i Gudbjerg, dit de oskiljaktiga bröderna Elmer och Erik hamnar när deras mor insjuknar. Månadens nordiska film i Joensuu på Elokuvateatterikeskus Tapio. Visningarna är gratis för skolgrupper som anmäler sig på förhand.

Der kommer en dag

Jesper W. Nielsen, Danmark (2016), 119 min, F16
Språk: danska, textad till engelska

13.3.2018 kl. 16.30 på Elokuvateatterikeskus Tapio

Året är 1967 och ungdomskulturen gror. Så är inte fallet i Gudbjerg, dit de oskiljaktiga bröderna Elmer och Erik hamnar när deras mor insjuknar. På fosterhemmet härskar tyrannen, rektor Fredrik Heck. Skräckslagna gör Elmer och Erik allt för att synas och märkas så lite som möjligt, tills det en dag blir dags att slå tillbaka.

Visningarna är gratis för skolgrupper som anmäler sig på förhand. Anmäl dig till: jarkko.kuittinen@gmail.com

Biljetter: 5 €, www.savonkinot.fi
Tilläggsinfo: www.pkey.fi