Månadens nordiska film Vasa: Der kommer en dag

Månadens nordiska film Vasa: Der kommer en dag

Året är 1967 och ungdomskulturen gror. Så är inte fallet i Gudbjerg, dit de oskiljaktiga bröderna Elmer och Erik hamnar när deras mor insjuknar. Månadens nordiska film i Vasa på Kino Ritz. Fritt inträde!

Der kommer en dag

Jesper W. Nielsen, Danmark (2016), 119 min, F16
Språk: danska, textad till engelska

13.3.2018 kl. 16:00 på Kino Ritz, Kirkkopuistikko 22, Vasa

Året är 1967 och ungdomskulturen gror. Så är inte fallet i Gudbjerg, dit de oskiljaktiga bröderna Elmer och Erik hamnar när deras mor insjuknar. På fosterhemmet härskar tyrannen, rektor Fredrik Heck. Skräckslagna gör Elmer och Erik allt för att synas och märkas så lite som möjligt, tills det en dag blir dags att slå tillbaka.

Fritt inträde!

www.kulturskafferiet.com/kino-ritz/
www.walhalla.fi