Populärkultur i Sverige

Medan vi lever

Populärkultur i Sverige

Vad kännetecknar svensk populärkultur? Nätverket Svenska nu och Riksföreningen Sverigekontakt arrangerar ett seminarium för högskolestuderande om temat torsdagen den 26 april 2018 kl. 15-17 på Uleåborgs universitet (L7),  Pentti Kaiteran katu 1. Evenemanget arrangeras i samband med Sverigedagarna.

Radioprogramledare Erkki Kuronen leverarar en svepande överblick om varför Eurovisionen är så svensk. Därefter berättar modeskribent Susanna Strömquist vad som karaktäriserar svenskt mode idag.  Avslutningsvis sammanfattar rapartist Max Perkele allt du vill veta om svensk hip hop, varefter han framför några låtar.  Ladda ner programmet här.

Anmäl dig via länken.

Varmt välkommen!

Mera information: projektchef Mikael Hiltunen, mikael.hiltunen@hanaholmen.fi, 040 620 6006