Svensk frukost i Uleåborg

Svensk frukost i Uleåborg

Nätverket Svenska nu och Business Sweden arrangerar ett frukostseminarium för näringslivet och lokala beslutsfattare den 27 april 2018 kl. 08.00-09.30 i hotell Scandic i Uleåborg, Saaristonkatu 4. Inledningsvis berättar ambassadör Anders Ahnlid om aktuella saker i samarbetet mellan Sverige och Finland. Därefter diskuterar Senior Advisor Jukka Olli från Business Oulu och Global Business Developer Erik Hagenrud från Business Sweden om det ekonomiska samarbetet mellan Luleå och Uleåborg. Evenemanget avslutas med en diskussion mellan stadsstyrelseordförande Kyösti Oikarinen (Cent) och bildnings- och kulturnämndens ordförande Satu Haapanen (Gröna) om ämnet ”Uleåborg marknadsför sig som “Capital of Northern Scandinavia”. Vad innebär det kulturellt, ekonomiskt och politiskt?” Ladda ner programmet här.

Vi bjuder på frukostservering.

Anmälningen sker via den här länken: https://www.lyyti.in/svenskfrukost_Oulu2018