Beställ HBL i gåva till höstens abiturienter!

HBL

Beställ HBL i gåva till höstens abiturienter!

Svenska nu – nätverket för det svenska språket och kulturen i Finland – och Hufvudstadsbladet verkar aktivt för det svenska språket i Finland. Även i år bjuder vi på en fyra veckor lång gåvoprenumeration på HBL Söndag och HBL 365 (digitala utbudet) till de finskspråkiga abiturienter som deltar i provet i svenska i studentskrivningarna. Gåvoprenumerationen börjar 8.9.2019. Prenumerationen är ett utmärkt sätt att förbereda sig inför de kommande studentskrivningarna. Det finns ett begränsat antal gåvoprenumerationer så det gäller att vara snabb. De första 2450 får en prenumeration.

Vi ber Er att snarast möjligt skicka in skolans uppgifter och – med elevernas tillåtelse – abiturienternas adressuppgifter och e-post. Uppgifterna som behövs över abiturienterna är förnamn, efternamn, gatuadress, postnummer, ort, telefonnummer, och e-post. Fyll i formuläret senast 30.8 2019 för att gåvoprenumerationerna ska börja inom utsatt tid.

Vid frågor vänligen kontakta Hbl:s kundservice tfn (09) 1253 500 eller per e-post pren@hbl.fi.