Nu är det möjligt att boka ett skolbesök för hösten 2019!

Nu är det möjligt att boka ett skolbesök för hösten 2019!

Boka-sidan har nu öppnat och ni kan gå in och bekanta er med höstens programutbud. Bokningssidan hittar ni HÄR!
Kom ihåg att bekanta er med programbeskrivningarna innan ni bokar! Välj gärna det program som passar bäst för just er skola/klass/elever. Vi prioriterar skolor som kan erbjuda flera workshops på samma dag. En lärare skall alltid vara närvarande under alla Svenska nus-besök. Efter att vi fått din bokning, gör vi upp en turné med hänsyn till vårt uppdrag att nå skolor i hela landet, våra artisters tidtabeller och vad som är möjligt att genomföra. Vi kontaktar alla skolor per e-post.

Följ oss gärna på vår hemsida, beställ på vårt WhatsApp nyhetsbrev och gilla oss på Facebook för att hålla er uppdaterade om vårt programutbud.