En blick är en blick är en blick på Lilla Teatern

Välkommen till Svenska nu-nätverkets programkalender!

Här kan du bekanta dig med när våra artistturnéer, lärarfortbildningar, seminarier och evenemang månadsvis. Vi har vissa artister som besöker skolor enligt önskemål och dem hittar du inte i kalendern.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

En blick är en blick är en blick på Lilla Teatern

maj 9, 2019 @ 1:00 e m - 3:00 e m

EN BLICK ÄR EN BLICK ÄR EN BLICK på Lilla Teatern

Hur föreställer vi oss att andra ser oss? Vilka ord väljer vi för att beskriva andra? Vilka perspektiv kan vi välja på oss själva, varandra, vår omgivning? Vad händer med vår självbild när blickens makt ökar? Om blickens makt och nödvändighet.Föreställningen är ett samarbete mellan Lilla Teatern, Ung Dramatik och Teaterhögskolans svenskspråkiga skådespelarstuderande. Regi: Jessica Grabowsky och Milja Sarkola. På scenen och texter: Mathilda Kruse, Emilia Jansson, Oksana Lommi, Herman Nyby, Martin Paul, Emelie Zilliacus.

Föreställningen erbjuds åt skolor i Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla i våren 2019 med hjälp av Kulturturen. Kulturturen är en del av Svenska nu-nätverkets satsning i huvudstadsregionen åren 2019-2021. I satsningen ingår även lärarfortbildning, naturskoldagar och nordisk matkultur. Vi rekommenderar pjäsen för åk 9 och gymnasiet. Boka här

Detaljer

Datum:
maj 9, 2019
Tid:
1:00 e m - 3:00 e m

Plats

Lilla Teatern
Georgsgatan 30
Helsinki, Finland
+ Google Map