Svenska nu -dagarna 2019

Välkommen till Svenska nu-nätverkets programkalender!

Här kan du bekanta dig med när våra artistturnéer, lärarfortbildningar, seminarier och evenemang månadsvis. Vi har vissa artister som besöker skolor enligt önskemål och dem hittar du inte i kalendern.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Svenska nu -dagarna 2019

november 8 @ 12:00 e m - november 9 @ 1:00 e m

Bild Svenska nu - dagarna med datum

I år upprepas de populära Svenska nu-dagarna den 8-9 november 2019 på Hanaholmen. Evenemanget riktar sig till studerande och svensklärare och syftet att göra nätverket känt, testa nya program, inspirera svensklärarna i deras arbete samt ge studerande och lärare möjlighet att knyta nätverk. Under Svenska nu-dagarna genomför våra artister sina workshops i en autentisk klassrumssituation och deltagarna får utvärdera dem både med en elektronisk blankett och muntligt. I programmet ingår också diskussioner, mingel och en middag. Kom med och upplev något unikt! Bekanta dig med programmet här.

 

Svenska nu bjuder på kaffeservering och middagen den 8 november. På hösten återkommer vi med information om hur man kan anmäla sig till luncherna på egen bekostnad. Det är också möjligt att boka övernattning på Hanaholmen genom att vara i kontakt med receptionen och ange referensen Svenska nu-dagarna. Mera information om rumsbokningar: +358 (0)9 435 020, reception@hanaholmen.fi

 

Anmäl dig HÄR

Hjärtligt välkommen till Hanaholmen!

Detaljer

Börjar:
november 8 @ 12:00 e m
Slutar:
november 9 @ 1:00 e m
Evenemang Kategori:

Plats

Hanaholmen
Hanaholmsstranden 5
Esbo, Finland
+ Google Map