Sverigepaket 2018

Välkommen till Svenska nu-nätverkets programkalender!

Här kan du bekanta dig med när våra artistturnéer, lärarfortbildningar, seminarier och evenemang månadsvis. Vi har vissa artister som besöker skolor enligt önskemål och dem hittar du inte i kalendern.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sverigepaket 2018

november 6, 2018 @ 11:45 f m - 6:30 e m

Nätverket Svenska nu och Sverigekontakt i Finland arrangerar årligen en informationsdag om Sverige för finskspråkiga högskolestuderande i huvudstadsregionen.

Årets Sverigepaket arrangeras på Svenska dagen 6.11.2018 kl. 12.00-16.30 på Hanaholmen. Det övergripande temat för årets Sverigepaket är hur man skapar en berättelse inom film, marknadsföring och kommunikation. Professor Maaret Koskinen, Managing Director vid Miltton Purpose Maria Wetterstrand och Influencer Jakob Andersson berättar om ämnet ur olika perspektiv.

Ladda ner programmet här>>>

Mera information: Projektchef Mikael Hiltunen, mikael.hiltunen(at)hanaholmen.fi

Arrangörer: Sverigekontakt i Finland r.f., Hanaholmen–kulturcentrum för Sverige och Finland, Svenska nu i samarbete med Språkcentrum vid Helsingfors universitet, Aalto-universitetet, Haaga-Helia yrkeshögskola, Yrkeshögskolan Laurea, Metropolia yrkeshögskola och Sveriges ambassad i Helsingfors med ekonomiskt stöd av Riksföreningen Sverigekontakt i Sverige, Svenska kulturfonden och Kulturfonden för Sverige och Finland.

Detaljer

Datum:
november 6, 2018
Tid:
11:45 f m - 6:30 e m
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,
Webbplats:
https://www.lyyti.in/Sverigepaket2018

Plats

Hanaholmen
Hanaholmsstranden 5
Esbo, Finland
+ Google Map