Boka Svenska nu-program

Klicka här nedan för att komma till vårt bokningsformulär:

När du väljer ett Svenska nu-program till din skola, ge 2-3 alternativa dagar och tidtabeller för besöket.  De program som finns att välja mellan hittar du lite längre ner på sidan under Boka Svenska nu.  Turnéveckorna och orterna är på  förhand bestämda enligt vad som är möjligt för artisterna. Vissa artister kan dock turnera enligt önskemål (se bokningslistan nedan). Vi prioriterar de skolor som kan har möjlighet att ordna flera workshoppar under samma dag.

 

Innan du bokar ett besök, läs noga igenom vad som ingår i det program du önskar.  Kom ihåg att en eller flera svensklärare alltid ska vara närvarande under ett Svenska nu-program. Här hittar ni även en checklista som är bra att läsa igenom innan besöket.

 

Efter att vi fått din bokning, gör vi upp ett program med hänsyn till vårt uppdrag att nå skolor i hela landet, våra artisters tidtabeller och vad som är möjligt att genomföra.  Efter att bokningstiden har gått ut, gör vi upp turnéprogrammet.  Vi svarar på alla bokningar per e-post.

Svenska nu erbjuder också mycket annat program, som bokas direkt via länkarna nedan:

 

Svenska nu erbjuder även mycket roligt och nyttigt läromaterial.