Mimmit på svenska i Vanda

Mimmit på svenska i Vanda

När:
14.12 kl. 9

Årskurs:
Lågstadiet

Årskurs:
åk 1-6

Lokal:
Kulturcentrum Mosaiikki

Turnétider:

Mimmit på Svenska tisdag 14.12 kl. 9

Konsertens längd är ca 45 minuter

Kultur på svenska i Vanda är en del av Svenska nu-nätverkets satsning i Vanda år 2023 och är avsett endast för skolor i Vanda. Vid frågor kontakta programkoordinator Tyra Therman (tyra.therman@hanaholmen.fi).

 

Observera att det finns ett begränsat antal platser till föreställningar/verkstäder.

 

Vi vill erbjuda möjligast många skolor möjligheten att delta i vår verksamhet. Därmed förbehåller vi oss rätten att göra ändringar i bokningarna.

Mimmit på svenska i Vanda

Barnfavoriterna Mimmit har glatt både barn och vuxna i över tio år i form av skivor, TV-serier, animationer, konserter och böcker! Nu kan man se Mimmit-videon även på svenska och se Mimmit på svenska även live på konserter!

 

På den pinfärska nya Musiksnille skivan får vi lära oss nya, spännande saker. Med hjälp av musiken fastnar informationen som ett tuggummi och de roliga animationerna presenterar Mimmits färggranna värld. Känner du till planeterna, eller barnens rättigheter? Vad är elektricitet och hur uppstår mänskans kiss? Tjejhjältar har förändrat världen och upptäcktsresande styrt modigt över haven. I Mimmit-historierna beger vi oss ut på äventyr till främmande länder och till det förflutna, besöker vi också dinosaurierna! Ett gäng toppmusiker med akustiska instrument ackompanjerar de medryckande sångerna. Sångerskorna i ”Mimmit på svenska” är Daniela Fogelholm och Nina Palmgren. Översättningarna är gjorda av Pasi Hiihtola.