Stand up-workshop i huvudstadsregionen

Stand up-workshop i huvudstadsregionen

När:
Enligt önskemål

Årskurs:
Gymnasiet, Högskolan

Årskurs:
gymnasium

Tid:
45-90 minuter

Lokal:
ett klassrum

Gruppstorlek:
en undervisningsgrupp

Bokningsanvisningar

Förfrågningar sker direkt genom att skicka epost till: tyra.therman@hanaholmen.fi.

Följande information ska anges vid bokningen:
-kontaktpersonen namn & telefonnummer
-skolans namn & adress
-hur många timmar ni vill boka & vilken tid
-elevernas årskurs

Bahar Tokat, även känd från vita duken, är en karelsk-turkisk got. Denna känsliga och eldiga älva är bekväm med det svarta både när det kommer till humor, klädsel och benhår, men under ytan är hon en marshmallowfärgad självironisk nallebjörn. Bahar Tokat är egna livets rebelliska kebabspett som vägrar bli inklämt i ett pitabröd.

 

Bahar Tokat on suomenkielinen stand up -koomikko joka tekee komiikkaa ruotsiksi. Miksi? Ei Baharkaan tiedä. Työpajan aikana tutustutaan stand upiin taiteenlajina ja keskustellaan ymmärretyksi tulemisesta, sekä harjoitellaan omien vitsien kirjoittamista ja kääntämistä. Työpajassa ei ole pakko kertoa omia vitsejään ääneen, mutta siihen on mahdollisuus. Soveltuu parhaiten yli 16-vuotiaille.

 

Valkokankaaltakin tuttu Bahar Tokat on karjalais-turkkilainen gootti. Tämä herkkä ja pippurinen keijukainen turvautuu mustaan niin huumorissa, pukeutumisessa kuin säärikarvoituksessakin, mutta on sisältä vaahtokarkin värinen itseironinen halinalle. Bahar Tokat on oman elämänsä kapinallinen kebabvarras, joka ei koskaan tule suostumaan pitaleivän väliin.

 

Vid frågor kontakta programkoordinator Tyra Therman (tyra.therman@hanaholmen.fi).