Språkbad på Gotland -kesälukio 16-23.7.2016

Kesälukioseura järjestää Språkbad på Gotland -kesälukion lukioikäisille ja lukioon/ammattiopistoon siirtyville nuorille 16.–23.7.2016. Kesälukiossa opiskelijalla on mahdollisuus hioa kielitaitoaan ja suorittaa lukion ruotsin suullisen kielitaidon kurssi (RUA7 tai RUB6) sekä tutustua ruotsalaiseen kulttuuriin kesäisessä Gotlannissa. 
 
Kurssilla toimii opettajina natiivit opettajat ja kielenpuhujat. Ryhmän mukana matkustaa suomalainen ruotsinopettaja. Ilmoittautuminen kesälukioon päättyy 30.4. Vapaita paikkoja voi tiedustella Kesälukioseuran toimistolta vielä ilmoittautumisajan päätyttyä.
 
Ruotsin pakollisia ja soveltavia kursseja on mahdollisuus suorittaa myös Suomessa Helsingin, Tuusulanjärven, Itä-Lapin ja Lahden kesälukioissa. Myös Savonlinnan Kielisolahdus-kesälukio tarjoaa mahdollisuuksia suorittaa ruotsin kursseja. Tarjolla on esimerkiksi ruotsin lukioon valmentavia kursseja sekä abikursseja.
 
Lisätietoja osoitteesta: www.kesalukio.fi.