Boka program

Bokningsanvisningar – gör så här:

Innan du bokar ett skolbesök bekanta dig med programmen och välj det program som passar bäst för just din skola eller klass.

Observera att turnétiderna och orterna är bestämda på förhand i åtanke av att nå skolor runtom i landet och artisternas tidtabeller. Det är möjligt att boka program till skolor som ligger kring en timme från de nämnda orterna. De virtuella programmen kan bokas i hela landet.

När du har valt ett program kan du gå vidare till boka-blanketten. Ge 2–3 alternativa datum och tidtabeller för skolbesöket. Märk dock att vissa artister kan bokas enligt önskemål (se bokningsblanketten). Observera att en del av våra program bokas via våra samarbetspartners eller skilda bokningsblanketter. Bokningssättet är alltid angivet i programbeskrivningen.

Vi prioriterar de skolor som har möjlighet att ordna flera workshopar per dag (gäller inte virtuella program). Nya skolor, som inte tidigare har haft besök från Svenska nu, har även företräde.

Efter att vi har fått din bokningsförfrågan gör vi upp turnéplaner för artisterna i hänsyn av vårt uppdrag att nå skolor runtom i landet och enligt vad som är möjligt att genomföra tidtabellsmässigt osv. Vi svarar på alla bokningsförfrågningar per e-post.

Här hittar ni även en checklista som är bra att läsa igenom innan Svenska nu-besöket Ifall du har bokat ett virtuellt program kan du läsa igenom motsvarande checklista här.

 

Kom ihåg att en eller flera svensklärare alltid skall vara närvarande under ett Svenska nu-besök. Kom ihåg att du kan alltid skicka önskemål på program och turnéorter via bokningsblanketten genom att välja Övriga önskemål till skolan?

 

Svenska nu erbjuder även ett brett och roligt läromaterial på Plugga nu. Läromaterialen kan användas fritt under lektioner. En del material kan även användas som kompletterande material för skolbesöken.

Play Video

Följ med vår aktivitet

    • Vi fokuserar på tolerans, den muntliga kommunikationen och gemenskapen människor emellan. Välkomna med i vårt arbete!