Näringslivsforum

Välkommen till det svensk-finländska näringslivsforumet 2016 arrangerat av Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland den 9 maj 2016 kl. 08.30-11.00 i Haaga-Helia yrkeshögskola, Bangårdsgatan 13 i Helsingfors.
 
Bland talarna märks bl.a. Finlands tidigare statsminister Paavo Lipponen, finsk-svenska handelskammarens verkställande direktör Kjell Skoglund och Doctagon Ab:s verkställande direktör Stefan Wentjärvi.
 
I samband med seminariet presenteras också en pinfärsk undersökning om handelsrelationerna mellan Sverige och Finland, som Hanaholmen har beställt. Undersökningen kommenteras av riksdagsledamot Anders Adlercreutz och tidigare partiledare Maria Wetterstrand.
 
Programmet finns här: Näringslivsforum_Elinkeinoelämäfoorumi09052016. Seminariets språk är svenska och finska, men undersökningen presenteras av Haaga-Helias forskningsgrupp på engelska. Anmäl dig via länken:
 
https://www.lyyti.in/businessforum2016
  
Material
 
fi-swe_business_climate
 
Finnish-Swedish Business Climate 2016 (PowerPoint, 3,7mb)
 
haagahelia
 
Finnish-Swedish Business Environment (PDF, 883kb)