HBL i gåva till höstens abiturienter!

Vi erbjuder en 2 veckors prenumeration av HBL till de finskspråkiga abiturienter som deltar i provet i svenska i studentskrivningarna.

 
Gåvoprenumerationen börjar 9.9.2016, dvs 2 veckor innan det skriftliga provet i svenska. Prenumerationen är ett utmärkt sätt att förbereda sig inför de kommande studentskrivningarna. Det finns ett begränsat antal gåvoprenumerationer så det gäller att vara snabb. De första 3000 får en prenumeration.
 
Läs intruktionerna och fyll i skolans uppgifter och – med elevernas tillåtelse – abiturienternas adressuppgifter och e-post. Uppgifterna som behövs över abiturienterna är förnamn, efternamn, gatuadress, postnummer, ort, telefonnummer, och e-post. Deadline är  31.8.2016 för att gåvoprenumerationerna ska börja inom utsatt tid.