Svensk lunch i Kuopio 20.2.2017

Nätverket Svenska nu arrangerar en ”Svensk lunch” för beslutsfattare och sakkunniga 20.2.2017 kl. 12:00–13:30 på restaurang Savonia och Herkkupuoti i Kuopio, Sammakkolammentie 2.
 
Lunchmötet inleds med en hälsning som framförs av Pekka Kantanen, som är ordförande för stadsstyrelsen i Kuopio och Sveriges konsul. Därefter inleder ordförande för Pohjola-Norden i Kuopio Sirpa Korhonen om det nordiska samarbetet, och Enfo Ab:s verkställande direktör Arto Herranen berättar om möjligheterna på den nordiska marknaden. Evenemanget avslutas med en diskussion om språkkunskapernas betydelse i samhället. Riksdagsledamöterna Seppo Kääriäinen (Centern i Finland) och Sari Raassina (Samlingspartiet) fungerar som debattörer, och teologi magister Pauliina Timonen-Turtiainen fungerar som moderator.
 
Ladda ner programmet (på finska) här.
 
Anmäl dig här.
 
För mer information vänligen kontakta programkoordinator Mikael Hiltunen: 040 620 6006, mikael.hiltunen@hanaholmen.fi.