Nordiskt program även i år på SuomiAreena

SuomiAreena ordnas i år den 10-14 juli i Björneborg. Norden och nordiskt samarbete är starkt framme under politikerveckan.  Även Svenska nu är med i programmet och medverkar vid den nordiska paviljongen på Medborgartorget.

 

Under SuomiAreena-veckan finns det en nordisk paviljong på Medborgartorget med information och program. Dessutom bjuds det på kaffe varje dag kl. 13-15 i Café Norden i paviljongen. Svenska nu bjuder på fika på svenska  onsdagen den 12.7 kl. 13-15 med massor av spännande gäster.

Vi är också med och ordnar ett  frukostseminarium, som äger rum 13.07.2017 kl. 09.00-10.15 på Original Sokos Hotel Vaakuna i Björneborg (Gallen-Kallelankatu 7).  För att uppskatta serveringen, ber vi om anmälan.

Vi tar väl en fika tillsammans i Björneborg?

Mer om det nordiska programmet kan du läsa på Facebook evenemanget.