Filmfika för lärare med Marthaförbundet 7.10.2019

Marthaförbundets matvision och bästa tips på närproducerad säsongsmat som får både dig och miljön att må bättre. Hushållsrådgivaren Elisabeth Eriksson presenterar också Marthaförbundets årets Matkulturmagasin som fokuserar på hur vi bättre kan ta vara på allt det goda som skogen kan ge.
 
Program:
 
kl. 16.45 Välkommen, Svenska nu
 
kl. 17.00-17.40 Marthaförbundets matvision
 
kl.18.00 Månadens nordiska film: Britt-Marie var här (Sverige 2019, 97 min. Regi: Tuva Novotny. I rollerna bl..a Pernilla August, Vera Vitali, Peter Haber)
 
Under filmfikat bjuder vi på hälsosamma läckerheter.
 
Evenemanget och filmvisningen är kostnadsfria men förutsätter förhandsanmälan via denna länk senast den 27 september.
 
Evenemanget är en del av Svenska nu-nätverkets satsning i huvudstadsregionen åren 2019-2021. I satsningen ingår även annan fortbildning och mångsidigt program för elever: kulturbesök, naturskoldagar och nordisk matkultur.