Svenska nu -dagarna 8-9.11.2019 på Hanaholmen

 

I år upprepas de populära Svenska nu-dagarna den 8-9 november 2019 på Hanaholmen. Evenemanget riktar sig till studerande och svensklärare och syftet att göra nätverket känt, testa nya program, inspirera svensklärarna i deras arbete samt ge studerande och lärare möjlighet att knyta nätverk. Under Svenska nu-dagarna genomför våra artister sina workshops i en autentisk klassrumssituation och deltagarna får utvärdera dem både med en elektronisk blankett och muntligt. I programmet ingår också diskussioner, mingel och en middag. Kom med och upplev något unikt! Bekanta dig med programmet här.

 

Svenska nu bjuder på kaffeservering och middagen den 8 november. På hösten återkommer vi med information om hur man kan anmäla sig till luncherna på egen bekostnad. Det är också möjligt att boka övernattning på Hanaholmen genom att vara i kontakt med receptionen och ange referensen Svenska nu-dagarna. Mera information om rumsbokningar: +358 (0)9 435 020, reception@hanaholmen.fi

 

Anmäl dig HÄR

 

Hjärtligt välkommen till Hanaholmen!