Svenska nu söker programkoordinator

Nätverket Svenska nu motiverar och inspirerar finskspråkiga barn och ungdomar att våga använda svenska. Nätverket erbjuder levande möten med Sverige och svenskan i skolans värld och lyfter fram kulturupplevelsernas roll och betydelse för språkinlärningen och pedagogiken. Svenska nu verkar för ett tvåspråkigt Finland med starka band till Norden och engagerar sig i frågor som berör svenskundervisningen. Nätverket Svenska nu koordineras av Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland.

 

Vi söker en programkoordinator för tillsvidare anställning. Arbetstiden är 70 % med möjlighet till heltid beroende på den anställdas kompetens.

 

Till programkoordinatorns arbete hör framför allt koordinering av Svenska nu:s teater-, musik- och filmverksamhet. Du skall självständigt kunna producera löpande text på båda inhemska språken. Arbetsspråken är både svenska och finska. Erfarenhet av liknande uppgifter och intresse för grafisk design ses som en fördel. Vi hoppas att du innehar hög social kompetens och att du är van att samarbeta.

 

För anställningen förutsätts att

 

  • du känner till kulturfältet och har erfarenhet av projektarbete och publikarbete
  • du är intresserad av Sverige och skolvärlden
  • du har utmärkta skriftliga och muntliga kunskaper i både svenska och finska, övriga språkkunskaper är till fördel
  • du har ett systematiskt, noggrant och flexibelt arbetssätt samt en förmåga att prioritera och arbeta med flera uppgifter parallellt
  • du har kännedom om kommunikation och marknadsföring
  • du har en beredskap att resa en del

 

Vi erbjuder

 

  • intressanta och varierande arbetsuppgifter i ett dynamiskt team
  • en internationell arbetsmiljö

 

Vid rekryteringar strävar Hanaholmen efter en möjligast jämn könsfördelning och ökad mångfald i alla personalgrupper.

 

Mer information om anställningen får du av vår projektchef Mikael Hiltunen, mikael.hiltunen@hanaholmen.fi telefon: 040-6206006

 

Skicka in din ansökan med CV och löneanspråk per epost till rekry@hanaholmen.fi senast 06.06.2019 kl. 08.00. Märk e-posten med rubriken ”Programkoordinator”.

 

www.svenskanu.fi

 

www.hanaholmen.fi