Beställ HBL i gåva till vårens abiturienter senast den 10.2.2020!

Svenska nu – nätverket för det svenska språket och kulturen i Finland – och Hufvudstadsbladet verkar aktivt för det svenska språket i Finland. Även i år bjuder vi på en fyra veckor lång elektronisk gåvoprenumeration på HBL 365 till de finskspråkiga abiturienter som deltar i provet i svenska i studentskrivningarna.
 
Gåvoprenumerationen börjar 17.2.2020. Prenumerationen är sålunda ett utmärkt sätt att förbereda sig inför de kommande studentskrivningarna. Det finns ett begränsat antal gåvoprenumerationer så det gäller att vara snabb. De första 5400 får en elektronisk HBL365-prenumeration. HBL-appen kan laddas ner från App store (iOS), Google Play (Android) och Windows store (Windows Phone).
 
Vi ber Er att snarast möjligt skicka in skolans uppgifter och – med elevernas tillåtelse – abiturienternas adressuppgifter och e-post. Uppgifterna som behövs över abiturienterna är förnamn, efternamn, gatuadress, postnummer, ort, telefonnummer, och e-post. Fyll i formuläret senast 10.2.2020 för att gåvoprenumerationerna ska börja inom utsatt tid.
Vid frågor vänligen kontakta vår kundservice tfn (09) 1253 500 eller per e-post pren@hbl.fi.