Kom ihåg att beställa HBL i gåva till höstens abiturienter senast den 24.8.2020!

Svenska nu och Hufvudstadsbladet verkar aktivt för det svenska språket i Finland. I höst bjuder vi på paketet HBL Söndag till de finskspråkiga abiturienter som deltar i provet i svenska i studentskrivningarna. I gåvoprenumerationen ingår HBL-papperstidningen på söndagar och en elektronisk prenumeration i en månads tid.
 
Gåvoprenumerationen börjar 28.8.2020, dvs. drygt tre veckor innan det skriftliga provet i svenska. Prenumerationen är sålunda ett utmärkt sätt att förbereda sig inför de kommande studentskrivningarna. Det finns ett begränsat antal gåvoprenumerationer så det gäller att vara snabb. De första 2400 får prenumerationen HBL Söndag och HBL 365 för en månad. HBL-appen kan laddas ner från App store (iOS), Google Play (Android) och Windows store (Windows Phone).
 
Vi ber Er att snarast möjligt skicka in skolans uppgifter och – med elevernas tillåtelse – abiturienternas adressuppgifter och e-post. Uppgifterna som behövs över abiturienterna är förnamn, efternamn, gatuadress, postnummer, ort, telefonnummer, och e-post. Fyll i formuläret senast 24.8.2020 för att gåvoprenumerationerna ska börja inom utsatt tid.
Vid frågor vänligen kontakta vår kundservice tfn (09) 1253 500 eller per e-post pren@hbl.fi.