Upplev Universeum digitalt med dina elever

Undervisar du på språkbad? Vill du gå på en månfärd och ta med dina elever på en resa i universum? Eller vill ni dyka ner i Sveriges västkust och uppleva akvariehallen? Är ni intresserade av att lära er mera om småkryp, ormar och hållbar utveckling på svenska? Eller kanske vill ni göra kemiska experiment? Allt detta är möjligt med vetenskapscentrum Universeums digitala läromaterial!

 

Nu har du som språkbadslärare en unik chans att använda Nordens största vetenskapscenter Universeums digitala läromaterial gratis i din undervisning under hela året 2021! Universeums digitala tjänst erbjuder läromaterial inom naturvetenskap, teknik, biologi, kemi och hållbar utveckling. Tjänsten innehåller allt från pedagogiska spel till audioguider, videon och informativa texter. Tjänstens materialbank uppdateras kontinuerligt. Som lärare får du tillgång till allt material som är tillgängligt på Digitala Universeum.

 

Om du blev intresserad av Universeums digitala material fyll i blanketten via denna länk senast 31.1.2021. Det finns ett begränsat antal gratis användarkonton och på grund av det kommer lärarna att lottas ut. Vi förutsätter att lärarna som får tillgång till materialet förbinder sig att använda materialet i sin undervisning samt utvärdera dess funktionalitet genom en elektronisk utvärderingsblankett. Vi letar också efter några lärare som är intresserade av att ingå i en grupp som tillsammans med Universeum och Svenska nu utvärderar materialets funktionalitet i undervisningen. Medverkande lärare får ersättning.

 

Om du har frågor kontakta gärna programkoordinator Liisa Suomela: liisa.suomela@hanaholmen.fi.