Digital visning för lärare: Livrustkammaren och kunglig historia

Välkommen med på digital visning i Livrustkammaren som ligger i det Kungliga slottet i Stockholm på tisdag den 6 april 2021 kl. 16.00!
 
Livrustkammarens erfarna museipedagoger tar med er på en rundtur genom den Kungliga historien. Från Gustav Vasa till Bernadotte. Vi tittar på föremål som direkt kan knytas till kungar, drottningar och kända händelser som slaget vid Lützen eller Gustav III:s maskeradbal.

Det här evenemanget är avsett för lärare. Samma program kan bokas för skolklasser fr.o.m. den första april. Information om visningen för elever kommer att finnas på vår program-sida. Eleverna får följa med visningen med var sin egen bingobricka med kluriga frågor. Under visningen försöker eleverna hitta svaren till frågorna i bingobrickan.

 

Ni lärare får också bekanta er med bingobrickan under den här visningen. Bingobrickan samt länken till evenemanget skickas till alla anmälda närmare evenemanget.