Nyt kannustamme myös liikunnanopettajia tilaamaan Svenska nu:n ohjelmia!

Tilaa koulullesi hauskat ja inspiroivat liikunnalliset tunnit Sportturenin parissa! Parkour ja Frisbeegolf – tuokiot ovat hauska tapa oppia ruotsia kielisuihkuhengessä.

 

Tarjoamme maksuttomia Parkourpäiviä vk 41 ja 46, ja Frisbeegolfpäiviä vk 44 pääkaupunkiseudulla. Ohjelmat toteutetaan yhdessä Weemovin ja Finlands Svenska Idrottin kanssa.

Liikunnanopettaja voi varata päivän Svenska nu:n kautta ja koordinoida tunnit koulullaan oppilaidensa käyttöön. Päivään sisältyy 3-5h ohjattua parkouria tai Frisbeegolfia kahden ohjaajan voimin ja kaikki tarvittavat välineet. Ohjelman ideana on tutustua ruotsin kieleen kielisuihkuhengessä yhdessä koulutettujen liikuntaohjaajien kanssa. Ohjelmat ovat tilattavissa täältä.

Svenska nu välittää ruotsinkielistä nuorisokulttuuria Suomen kouluihin, järjestää opettajille täydennyskoulutusta ja jakaa tietoa kielitaidon merkityksestä. Svenska nu-verkostoa koordinoi Hanasaari- ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus.