Scenkonstnärliga metoder i språkundervisningen

Mä en ikinä tuu tarviimaan ruotsia, missään! Kuulostaako tutulta? Låter det bekant? Tarvitsetko käytännön harjoitteita rohkaistaksesi oppilaita puhumaan toisella kotimaisella? Olisiko Babblauksesta hyötyä ruotsin tunnilla, och hur byggs Ordvaggan?

Välkommen med på utbildningar i scenkonstnärliga metoder i språkundervisning med skådespelare Meri Anna Hulkkonen! Utbildningarna hålls på finska.

8.12.2021 Webbinarium kl. 15:00 – 16:30

I webbinariet diskuteras hur scenkonstnärliga metoder kan användas i språkundervisning. Lärarna får också ta del av tydliga och mångsidiga övningar som kan anpassas för olika åldrar.

10.12.2021 Workshop på Hanaholmen kl. 13:30-17:00

I utbildningen ges både teori och flera praktiska exempel på hur scenkonstnärliga metoder kan användas i språkundervisning. Lärarna får ta del av tydliga och mångsidiga övningar som stöder språkundervisningen.  Lärarna får testa övningarna i små grupper.

Observera att det finns plats för endast ett begränsat antal deltagare. Anmäl dig endast till ett evenemang. Om du blir förhindrad vänligen avboka ditt deltagande så att någon annan får möjlighet att delta. Utbildningarna är avgiftsfria.

Ytterligare information: programkoordinator Liisa Suomela, liisa.suomela@hanaholmen.fi