Nu erbjuder vi igen HBL gåvoprenumerationer för gymnasieelever och universitetsstuderande!

Nätverket Svenska nu och Hufvudstadsbladet verkar aktivt för det svenska språket i Finland. I år bjuder vi på paketet HBL365 till finskspråkiga gymnasieelever och högskolestuderande. Prenumerationen börjar två veckor innan studentprovet i svenska. I gåvoprenumerationen ingår HBL:s elektroniska prenumeration i en månads tid.

 

Gåvoprenumerationen börjar den 5.9.2022. För abiturienter är prenumerationen sålunda ett utmärkt sätt att förbereda sig inför de kommande studentskrivningarna. Det finns ett begränsat antal gåvoprenumerationer så det gäller att vara snabb. De första 2000 får prenumerationen HBL 365 för en månad. HBL-appen kan laddas ner från App store (iOS), Google Play (Android) och Windows store (Windows Phone).

 

Vi ber er skicka in skolans uppgifter och – med elevernas tillåtelse – abiturienternas adressuppgifter och e-post. Uppgifterna som behövs över studenterna är förnamn, efternamn, gatuadress, postnummer, ort, telefonnummer, och e-post.

 

Fyll i formuläret senast 31.8.2022 för att gåvoprenumerationerna ska börja inom utsatt tid.

 

Vid frågor vänligen kontakta HBL:s kundservice: pren@hbl.fi.

Föreningen Konstsamfundets finansiering möjliggör att Svenska nu kan erbjuda digitala HBL365-prenumerationer till såväl finskspråkiga gymnasieelever som högskolestuderande under verksamhetsåret 2022. Kvoten för hela året är 8 000 digitala prenumerationer.

hbl-logo_rgb