Europeiska språkdagens barnevenemang på Hanaholmen den 26 september

Europeiska språkdagen firas årligen den 26 september. Dagen firas på initiativ av EU och Europarådet  för att främja språkinlärning och språkundervisning och för att uppmuntra elever att lära sig språk. Syftet med dagen är att visa att det är viktigt och roligt med språk.

Den 26 september ordnar Svenska nu ett evenemang för elever i årskurs 6. I programmet, som består av två timmar per grupp, ingår en språkmarknad där eleverna får bekanta sig med olika språk och ta del av en konstskattjakt i Hanaholmens konstpark. Svenska nu bjuder på en avgiftsfri mellanmål för alla grupper efter dagens program.

Vill du delta i evenemanget med dina elever? Anmäl dig till evenemanget via länken nedan.

Evenemanget är fullbokat!

Klasserna i åk 6 kan antingen delta i förmiddagens programhelhet kl. 09.30-11.30 eller i eftermiddagens programhelhet klo 12.15-14.15.