Inspirationskväll för lärare inom småbarnspedagogik 4.5.2023

Lämpimästi tervetuloa saamaan vinkkejä ja ideoita työhösi, ja nauttimaan inspiroivasta illasta varhaiskasvatuksen ammattilainen! Tapahtuma järjestetään Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä (Kaisaniemenkatu 9, Helsinki) torstaina 4.5.2023 klo 17:00-18:30.

Ohjelmassa illan aikana:

  • Mikaela Wickström esittelee Pohjoismaista kulttuuripistettä ja sen toimintaa.
  • ILT Education kertoo varhaiskasvattajille suunnatusta digitaalisesta kuva- ja äänikirjapalvelustaan, Lukulumosta.
  • Bok-Makaren kertoo Mikko Mallikkaan maailmasta.
  • Juulia Björn Svenska Teaternista kertoo varhaiskasvattajien teatterikasvatustarjonnastaan.
  • Oona Mertoniemi esittelee Svenska nu -verkostoa ja sen toimintaa ja materiaalia varhaiskasvatukseen.
  • Tapaa Sanna Sofia Vuori, joka on kirjoittanut Grävlingistä kertovan kuvakirjasarjan. Hän esittelee kirjansa Grävling Borta. Sanna tuottaa myös kirjaohjelmaa Estridin kirjakerho, joka esittelee lastenkirjojen tekijöitä ja heidän kirjojaan verkkosarjan kautta hauskoilla lastenkirjailijoiden ja lastenkirjakuvittajien haastatteluilla.

Tilaisuus pidetään pääosin suomeksi, mutta yksi tai kaksi esitystä ovat englannin kielellä. Tilaisuus on maksuton. Lisäksi kaikki osallistujat saavat mukaansa yllätyskassin! Tilaisuudessa kahvi- ja sämpylätarjoilu.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään 1.5.2023 Ilmoittautuminen on sitova. Jos sinulle tulee este, ilmoitathan siitä sähköpostilla osoitteeseen nina.hiltunen@ilteducation.

Järjestäjät: Bok-Makaren ja Lukulumo