Nu är det möjligt att beställa höstens HBL gåvoprenumerationer!

Nätverket Svenska nu och Hufvudstadsbladet verkar aktivt för det svenska språket i Finland. I höst erbjuder vi på paketet HBL365 till finskspråkiga gymnasieelever och högskolestuderande. Prenumerationen infaller en månad innan studentprovet i svenska. I gåvoprenumerationen ingår HBL:s elektroniska prenumeration i en månads tid.

 

Gåvoprenumerationen börjar den 21.8.2023. För abiturienter är prenumerationen sålunda ett utmärkt sätt att förbereda sig inför de kommande studentskrivningarna. Det finns ett begränsat antal gåvoprenumerationer så det gäller att vara snabb. De första 1300 får prenumerationen HBL 365 för en månad. HBL-appen kan laddas ner från App store (iOS) eller Google Play (Android). Vi ber Er att snarast möjligt skicka in skolans uppgifter och – med elevernas tillåtelse – abiturienternas e-post. Uppgifterna som behövs över studenterna är förnamn, efternamn och e-post.

 

Fyll i formuläret senast 14.8.2023 för att gåvoprenumerationerna ska börja inom utsatt tid. Vid frågor vänligen kontakta HBL:s kundservice per e-post pren@hbl.fi. 

Föreningen Konstsamfundets finansiering möjliggör att Svenska nu kan erbjuda digitala HBL365-prenumerationer till finskspråkiga gymnasieelever  under verksamhetsåret 2023. Kvoten för hela året är 2 000 digitala prenumerationer.

hbl-logo_rgb