Beställ HBL Junior till din skola

På våren 2024 erbjuder  Svenska nu finskspråkiga högstadie-, -lågstadie, språkbad- och språköskolor gratis exemplar av fysiska  tidningen HBL Junior för svenskundervisningen!

Varje skola kan beställa 50 exemplar av tidningen. Svenska nu producerar även läsförståelseuppgifter till tidningens artiklar.

Undervisar du i grundskolan och vill ha gratis exemplar av HBL Junior till din skola? Då kan en kontaktperson i skolan fylla i blanketten via länken nedan senast 8.4.2024, så skickar redaktionen er 50 exemplar av HBL Junior! Tidningen skickas till skolorna under vecka 16.

Kvoten uppfylld!

HBL Junior är en svenskspråkig nyhetstidning för barn och unga i Finland. Läsarna serveras nyheter, aktuella samhällsfenomen, sport, kultur, kolumner och allt som hör en riktig tidning till – också frågespalter, tips, pyssel, serier och recept av kändiskockar.