Boka-sidan öppnar idag!

Nu öppnar vi Boka-sidan! 
 
Nu är det möjligt att beställa ett besök till skolan för vårterminen 2016! Om du är intresserad av ett besök till skolan, BOKA här!

Det finns ett begränsat antal platser så det lönar sig att vara snabb. OBS! Vi prioriterar skolor som kan erbjuda flera workshops på samma dag.
 
Programutbudet uppdateras löpande, följ nyhetsflödet på vår hemsida och på Facebook.
 

   

 • I vår kommer vi att erbjuda bland annat följande program:
  Rap- workshopar med Jesse P, Kocka på Svenska kurser (både Smoothies och Choklad), lektioner med Kenneth Nilsson, Hoppa rep- workshopar, teater- och musikprogram och tre turnerande utställningar. Läs mera.
   

 • Välkomna till Kino Tapiola på Månadens nordiska filmkvällar! Fyra spännande filmer visas i vår på Kino Tapiola i Hagalund, Esbo (eftersom Hanaholmens kulturcentrum för tillfället genomgår en stor grundrenovering). Det är fortfarande fritt inträde till våra filmvisningar, men kom ihåg att anmäla er till filmvisningarna via Kino Tapiolas hemsidor.
   

 • Filmutlåning till skolorna!
  I vårt Filmotek kan ni låna dvd-filmer för visning i skolan. Urvalet riktar sig till årskurs 6 i lågstadiet, högstadiet och gymnasiet och utlåningen är gratis. (Filmoteket öppnar snart).
   

 • Ska ni åka till Stockholm under vårterminen?
  Svenska nu har utarbetat en orientering i Stockholm som uppmuntrar elever att bekanta sig med konsten i tunnelbanan. De skolor, som har Stockholmsorientering med i reseprogrammet, kan få stöd av Svenska nu i form av tunnelbanebiljetter. Kontakta Svenska nu för att komma överens om biljetterna innan er resa!
   

 • Kom också ihåg att det finns mycket roligt och nyttigt läromaterial på vår hemsida som lärare kan använda under sina lektioner i svenska t.ex. ett digitalt material om nordiska landskap eller varför inte boka en interaktiv workshop Chatta med Victor!