Nytt i programutbudet- besök med Jasmin Lindberg

Nu har ni möjlighet att boka ett nytt program till er skola, nämligen ett besök med journalisten och radioprataren Jasmin Lindberg!
 
Jasmin föreläser om hennes språkliga identitet och resan mot nyhetsvärlden och arbetet som journalist. Hon delar även med sig om aktuella nyhetshändelser och snackisar på sociala medier. Jasmin reder även ut svåra svenska nyhetsord och hjälper eleverna med att få bättre nyhetsrutiner. Hon har själv arbetat på några av Sveriges största nyhetsredaktioner så som SVT, Expressen TV, Sveriges Radio Ekot och Aftonbladet TV. Läs mera om Jasmins besök här!
 
Jasmin besöker skolor i huvudstadsregionen vecka 46 (12-15.11.2018)!
 
Ifall ni är intresserade av ett besök av Jasmin, BOKA HÄR! Jasmin har ett tydligt språk och kan anpassa språket enligt gruppen.