Arkipäivän suihkutuksia -koulutusiltapäivä Hanasaaressa 30.1.2020

Tervetuloa pedagogisille iltapäiväkahveille Hanasaareen torstaina 30.1.2020 klo 15.00-18.00!

Iltapäiväkahveilla pedagogisia kielikasvatuksen innovaatioita kartoittava IKI-hanke* –innovatiivisen kielikasvatuksen kartta ja kompassi– alustaa aiheesta toiminnallisuus kielikasvatuksessa, pedagogiset innovaatiot ja arkipäivän rutiinit. Alustuksen jälkeen on mahdollisuus työstää teemoja yhdessä ryhmissä, verkostoitua, jakaa ideoita ja kokeilla aktiviteetteja käytännössä.

Lisäksi Svenska nu-verkosto esittelee mm. uusimman alakouluun suunnatun oppimateriaalinsa Språkliga smakbitar ja Goethe-Institut Finnland sekä Institut francais de Finlande esittelevät omia kouluille suunnattuja materiaalejaan ja palveluitaan.

Koulutus on suunnattu kielikasvatuksen, kielten ja kielirikasteisen opetuksen parissa työskenteleville varhaiskasvattajille ja perusopetuksen opettajille sekä opettajaopiskelijoille.

Tuo siis itsesi ja ideasi tai tule kuulemaan muiden parhaat innovaatiot!

 

KUTSU (pdf)

 

Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään 20.1.2020.

Järjestäjät: Svenska nu ja IKI-hanke

 

*Jyväskylän yliopiston IKI – innovatiivisen kielikasvatuksen kartta ja kompassi -hanke
 

  • kartoittaa pedagogisia kielikasvatuksen innovaatioita varhaiskasvatuksesta yläkoulun loppuun
  • vastaa kipeään tarpeeseen vahvistaa kielikasvatuksellista toimintakulttuuria ja vakiinnuttaa pedagogisia innovaatioita ja toimivia käytänteitä.
  • tuottaa opettajankouluttajien, opettajien ja opettajaopiskelijoiden yhteistyönä työkaluja tuleville ja jo työelämässä oleville opettajille ja varhaiskasvattajille sekä yhteisöjen toimintakulttuuria kehittäviä käytänteitä.

www.ikihanke.fi