Beställ Affärsmagasinet Forum till din högskola!

Svenska nu fortsätter samarbetet med Affärsmagasinet Forum och erbjuder återigen högskolorna runtom i landet gratis exemplar av magasinet!  Svenska nu erbjuder också färdiga uppgifter till magasinets artiklar.

I höst har alla högskolelärare möjligheten att beställa 20-100 exemplar av Affärsmagasinet Forum till sin högskola. Magasinen skickas ut i slutet av oktober och uppgifterna blir därefter tillgängliga på vår hemsida. Ni kan bekanta er med förra årets uppgiftspaket på Plugga nu samt med magasinets artiklar på Forums hemsida. Artiklarna från de tidigare exemplaren av Forum hittar ni genom att skriva artikelns rubrik i sökfältet.

Ifall ni är intresserade av att få gratis exemplar av Affärsmagasinet Forum kan ni beställa magasinen via denna länk.