Tisdagsfika i oktober

Tisdagfika med Svenska nu är här igen!

I höstens första virtuella tisdagsfika den 11 oktober presenterar vi det nya materialet Mitt drömyrke

Mitt drömyrke består av videor där studerande vid olika läroanstalter berättar om sina studier och sina blivande yrken. Till videorna finns hörförståelseuppgifter och olika slags övningar som eleven kan göra för att fördjupa sitt yrkesspecifika ordförråd.  Därtill innehåller Mitt drömyrke material om Svenskfinland och finlandssvenska dialekter. 

Under de virtuella fikorna presenteras alltid en läromaterialhelhet från plugganu.fi och ett eller flera aktuella program ur programutbudet och deltagarna har möjlighet att ställa frågor till Svenska nu-teamet.

Om du har frågor kontakta gärna programkoordinator Liisa Suomela, liisa.suomela@hanaholmen.fi.