Boka-sidan är nu öppen!

Nu öppnar vi Boka-sidan för hösten! 
 
Nu är det möjligt att beställa ett besök till skolan för höstterminen 2017! Om du är intresserad av ett besök till er skola, BOKA här!
 
Det finns ett begränsat antal platser, så det lönar sig att vara snabb. OBS! Vi prioriterar skolor som kan erbjuda flera workshoppar under samma dag.
 
Programutbudet uppdateras även under höstens gång, så kom ihåg att följa med nyhetsflödet på vår hemsida och Facebook.
 
I höst kommer vi att erbjuda bland annat följande program:
serieteckning, matlagningskurser, rap-workshoppar, journalistbesök, idrotts-, teater- och musikprogram och tre turnerande utställningar
Det kommer även att vara möjligt att få besök av en nordbo till skolan.
 
Filmutlåning till skolorna: I vårt Filmotek kan ni låna dvd-filmer för visning i skolan. Urvalet riktar sig till årskurs 6 i lågstadiet, högstadiet och gymnasiet, och utlåningen är gratis.
 
Serien “Månadens nordiska film i regionerna” visar nya nordiska filmer på flera orter på olika håll i landet under hösten 2017! Visningarna är gratis för skolgrupper som anmält sig på förhand! Närmare information om filmvisningarna ges senare under hösten.
 
Kom också ihåg att det finns mycket roligt och nyttigt läromaterial på vår hemsida som lärare kan använda under sina lektioner i svenska, t.ex. Mitt Finland är ditt-övningen och ett digitalt material om nordiska landskap. Eller varför inte boka en interaktiv workshop Chatta med Victor.