Nu är det möjligt att boka besök till skolan för vårterminen 2019!

Boka-sidan har nu öppnat och ni kan gå in och bekanta er med vårens programutbud. Bokningssidan hittar ni HÄR!

Kom ihåg att bekanta er med programbeskrivningarna innan ni bokar! Välj gärna det program som passar bäst för just er skola/klass/elever. Vi prioriterar skolor som kan erbjuda flera workshops på samma dag. En lärare skall alltid vara närvarande under alla Svenska nus-besök. Efter att vi fått din bokning, gör vi upp en turné med hänsyn till vårt uppdrag att nå skolor i hela landet, våra artisters tidtabeller och vad som är möjligt att genomföra. Vi kontaktar alla skolor per e-post.

Under vårterminen kommer vi även att presentera nya program! Följ gärna med vår hemsida, beställ på vårt WhatsApp nyhetsbrev och gilla oss på Facebook för att hålla er uppdaterade om vårt programutbud.