Boka blanketten öppnas den 7 januari 2020

Vill ni boka skolbesök med Svenska nu för våren 2020? Boka-sidan öppnas igen för vårterminen den 7 januari 2020. Bokningssidan hittar ni HÄR. Ni kan redan nu bekanta er med våra artister, programbeskrivningarna och artisternas turnétider på vår hemsida.
 
Kom ihåg att bekanta er med programbeskrivningarna innan ni bokar. Välj gärna det program som passar bäst för just er skola/klass/elever. Vi prioriterar skolor som kan arrangera flera workshops under samma dag. Kom ihåg att en lärare skall alltid  vara närvarande under alla Svenska nu-besök. Efter att vi fått din bokningsförfrågan, gör vi upp en turné med hänsyn till vårt uppdrag att nå skolor i hela landet, våra artisters tidtabeller och vad som är möjligt att genomföra. Vi kontaktar alla skolor per e-post.
 
Följ oss gärna på vår hemsida, beställ på vårt WhatsApp nyhetsbrev och gilla oss på Facebook för att hålla er uppdaterade om vårt programutbud.