Nu är det möjligt att boka besök till skolan för vårterminen 2020!

Boka-sidan har nu öppnat och ni kan gå in och bekanta er med vårens programutbud. Bokningssidan hittar ni HÄR!    

Kom ihåg att bekanta er med programbeskrivningarna innan ni bokar! Välj gärna det program som passar bäst för just er skola/klass/elever. Vi prioriterar skolor som kan arrangera flera workshops under samma dag. En lärare skall alltid vara närvarande under alla Svenska nu-besök. Efter att vi fått din bokning, gör vi upp en turné med hänsyn till vårt uppdrag att nå skolor i hela landet, våra artisters tidtabeller och vad som är möjligt att genomföra. Vi kontaktar alla skolor per e-post.

Följ gärna med vår hemsida, beställ på vårt WhatsApp nyhetsbrev och gilla oss på Facebook för att hålla er uppdaterade om vårt programutbud.